programok

2021 Augusztus 15 Családi nap

2021 Augusztus 15 Családi nap

augusztus 15.
Budapest Mogyoródi úti Sportpálya
Egy kis élménybeszámoló a családi napról
 
Nagyon sok munka volt benne, nagyon jól estek az elismerő szavak, de el szeretnénk mondani, hogy kiknek is köszönhető valójában a siker.
????Kezdjük a helyszínnel: a Mogyoródi úti Sportpálya nemcsak egy kellemes környezetet biztosított, hanem a vezetőség és munkatársak nagyon rugalmasak, kedvesek és segítőkészek voltak.
????Külön köszönjük a látogatóknak, hogy tiszteletben tartották a házirendet, és a pályákat szabadon hagyták a sportolni vágyók számára. Öröm volt látni a vidám arcokat és hálásan köszönjük magunk és az állatvédő szervezetek nevében a támogatásokat!
????Köszönjük a nagyszerű előadóknak a nagyon hasznos és tanulságos előadásokat!
Antal Gábor a kötődésről, Hibály Csilla a lélek erejéről és Dr. Nagy Csilla az állat- és szomszédvédelemről beszélt.
????Czigány Ildikó vezette a családok közti vetélkedőt és a kutyaszépségversenyt. Hálásan köszönjük neki is, hiszen akár csak az előadóink, nagyban emelte a rendezvény színvonalát.
????Köszönjük Bereczki Zoltánnak is, hogy feldobta a hangulatot! A közönségnek nagyon tetszett, amikor lement közéjük és vele énekelhettek.
????Nagyon szépen köszönjük a Wau Shop-nak és az állatiboldog.hu csapatának az értékes felajánlást, amit a kutyaszépségverseny nyertesei között osztottuk szét.
????Hálásan köszönjük a Wash & Vau Zugló képviseletében Lázár Editnek a tombolába való felajánlásokat.
????Az állatvédő szervezeteket a standok biztosításával szerettük volna támogatni, és végül ők támogattak bennünket nemcsak azzal, hogy figyeltek a rendre, tájékoztatták a látogatókat, de még tombolát is vettek. Már csak azért kellett imádkozni, hogy nehogy pont azt a nyereményt húzzák, amit ők ajánlottak fel. Tehát köszönjük a Foxi Fajtamentés-Léleklánc Alapítványnak, a Szurkolók az Állatokért csapatának és a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak a részvételt! A szurkolók szervezésében pedig külön köszönet a Forte Kutyaiskolának a kutyás bemutatóért!
????A gyerekek épségére Várszegi Zsuzsa és Teleki Tünde vigyázott. Figyelmetekbe ajánljuk az oldalukat, a Neurofeedback ILF Tündérvárat. Ha nem lesznek korlátozások, akkor közös projekteken is gondolkodunk.
????Utolsó percben operatőrt kellett keresnünk, és nemcsak azért vagyunk hálásak, mert Rozgonyi János ilyen szűkös határidőn belül elvállalta, hanem azért is, mert tiszta szívből támogatja a hasonló kezdeményezéseket.
????Egy alapítvány sem működhetne önkéntesek nélkül. A mi önkénteseink a családból, az új és régi baráti körből kerültek ki: Palla Judit, Papp László (Lélekgyógyító Alapítvány), Simonyi Zsuzsanna, Faith Tímea, Sándor Ferenc Alex. 
????Egy családi naphoz hozzátartozik a színpad, és a hangosítás, amit Az EA Professionals csapatának köszönhetünk, a készenléti mentőkocsit a Delta Országos Mentő-Csoportnak, az arcfestést Mattesz Mónikának az AMÖBA bulitól, na és a Napvirág ugrálóvárat se felejtsük el!
????Köszönjük az adományozóknak a tárgyi felajánlásokat, és egy nagyszerű rendezvényszervezőnek a rengeteg jó tanácsot!