pályázatok

pályázatok | Aktív pályázatok

Pályázat középiskolások számára

2022-02-08 14:34:00

Kedves Diákok!

 

Itt az alkalom, hogy a véleményetek kinyilvánításával és a tudásotok gyarapításával az osztálypénz is gyarapodjon.

Tudni szeretnénk, hogy ti hogyan látjátok a világot. Mi a véleményetek az állatvédelemről, környezetvédelemről és lelki egyensúlyról ? Alkossatok csapatokat, nevezzetek meg egy kapcsolattartót, legjobb esetben egy tanárotokat, és válasszatok ki egy pályázati dokumentumot a három téma közül!

Az Állatvédelem gyerekeknek oldal partnerprojektjeként minden témakörhöz összeállítottunk egy-egy elméleti és gyakorlati kérdésekből álló kérdéssort. Válasszátok azt a témát, ami közelebb áll a szívetekhez, válaszoljátok meg a kérdéseket és küldjétek el nekünk az info@mancsaszivre.hu címre 2022 április 30-ig.

Pályázati díj: Nincs

Pontozás: Minél több hiteles forrást jelöltök meg, annál több pont jár. Pontozzuk az összefüggőséget és a kreativitást is.

Elbírálás: Több tagú zsűri pontozása alapján az első helyezett 150 ezer forint, a második helyezett 100 ezer forint, a harmadik helyezett 50 ezer forint jutalomban részesül. További 10 magas pontszámú pályázatot megosztunk a Facebook oldalunkon, és amelyik a legtöbb reakciót kapja, külön jutalomban fog részesülni.

Eredményhírdetés: 2022 május 30.

Az alábbi pályázotkra kattintva tölthetiek le a kérdéssorokat:

Pályázat: állatvédelem

Pályázat: környezetvédelem

Pályázat: lelki egyensúly

Fontos: A beküldés során kérjük nevezzétek meg az iskolát, az osztályt, hány fős csapattal jelentkeztek. Szükség van a kapcsolattartónak a nevére, foglalkozására és telefonszámára. Bár a legjobb munkák megosztása során a pályázók nevét nem tesszük nyílvánossá, a válaszokban megnevezett szervezetét igen. Ehhez kérjük, hogy mindenképp jelezzétek a szervezetnek, és kérjétek a beleegyezését!

Tesco